Waarom kan een kuisheidsgordel leuk zijn?

In de geschiedenisboeken heb je vast en zeker weleens over een kuisheidsgordel gelezen. Vroeger werd deze gordel gedragen door de vrouwen van een koning zodat hij zeker wist dat hij de enige was met wie ze het bed deelden. Enkel met de sleutel kon je deze gordel afdoen. Honderden jaren werd deze soort gordel niet meer gebruikt, maar het maakt weer een comeback. Sterker nog; steeds meer mensen vinden het leuk om zo’n gordel te dragen. Wil jij weten wat dit nou zo leuk maakt? In deze blog leer je het antwoord hierop.

Een kuisheidsgordel maakt je seksleven spannend

In de eerste plaats maakt een kuisheidsgordel je seksleven weer spannend. Voor de meeste koppels kan seks op een gegeven moment saai worden. Maar met de juiste accessoires kan er weer meer energie en passie vrijkomen. Kuisheidsgordels kunnen hiervoor zorgen. Dit is dan ook de grootste reden dat mensen voor deze soort gordel kiezen.

Je kunt met een kuisheidsgordel meer rollenspellen spelen

Ten tweede zijn kuisheidsgordels leuk doordat je meer rollenspelen kunt spelen. Denk dan aan dat een van jullie twee de rol van koning of koningin speelt en degene die de kuisheidsgordel draagt een onderdaan is. Maar je kunt ook allerlei andere soorten rollenspellen bedenken waarbij je deze gordel toe kunt passen. Daardoor kunnen jullie je wildste fantasieën uitleven.

Een kuisheidsgordel zorgt voor variatie

Tevens is een kuisheidsgordel vermakelijk doordat hij voor variatie zorgt. Bij de meeste koppels bestaat de seks uit voorspel dat altijd hetzelfde is. Ook de standjes variëren niet veel. Met kuisheidsgordels kun je deze problemen echter aanpakken. Je hebt namelijk een extra middel erbij waardoor de lakens delen ineens een stuk variabeler wordt.

Een kuisheidsgordel is leuk wanneer je gedomineerd wil worden

Tot slot zijn kuisheidsgordels leuk wanneer iemand het opwindend vindt om gedomineerd te worden. Je speelt met deze gordel hier goed op in doordat de andere partner over de sleutel beschikt. Daardoor moet je alles doen voor je partner zodat de gordel weer er af kan worden gehaald. Je creëert hiermee dus een dynamiek die zeer interessant te noemen is.

Al met al kunnen kuisheidsgordels zeker een leuke rol van betekenis spelen voor meeste stelletjes. Daarom is het zeker het overwegen waard om deze bij een webshop aan te schaffen en uit te proberen.

Tip: Nooitmeersaai.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *